Jdi na obsah Jdi na menu
 


Luea

9. 10. 2014

Rua

 Luea (ルー Rua ? ) je holandský králík Jewelpet a celkově 41. debutovat znak v povolení, nejprve objevit se na Lady Jewelpets  j ako Jewelpet Partner  Lillian..

 Vzhled:Luea se zdá být stejné jako  Ruby, ale pouze barevné černé a bílé a mají dvě růžové srdce vzory na jejím těle: jeden pod levé oko a jeden na levé noze. Její šperk oči jsou vyrobeny z modré apatita nosí fialové butterfly vlasů sponu a věnec indigo růží na krku.

 Osobnost:Lady Jewelpet, Luea je velmi laskavý králík i  Lillian. Ona je také velmi rafinovaný a přesně ví, jak dát radu Lillian a vlak ji správným způsobem pro úkol. Nicméně, Luea je velmi sarkastický, a často dělá sarkastické komentáře k  Ruby, který bere je jako komplimenty místo urážek. Luea také miluje poškrábat za ušima.Luea mohlo být Lady Diana je jewelpet mentor.Luea je velmi odhodlaný, aby Lillian Top Lady. Protože toto, ona říkala několikrát, že udělá cokoliv, je zapotřebí, aby Lillian Top Lady.Luea zanechali své předchozí Petit Marie, a tak je citově zjizvený a snaží se převzít kontrolu a aby Lillian úspěšný, aby Lillian zůstat s ní.