Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasper

15. 10. 2014

Jasper004

 Jasper ( ジャスパー Jasupā  ) je Gatekeeper Jewel země a 35. Jewelpet ve znakové řady. On nejprve se objeví v koncových segmentů během Grand Prix Oblouk Jewelpet Twinkle před oficiálním debutu v epizodě 50 série. Jasper je také jednou z hlavních postav Jewelpet Sunshine a periodický charakter v Kira Deco.

 Vzhled:Jasper je přirozeně barevné Cheetah s ostrými drápy a červené Jewel Eyes. Jeho barva srsti je většinou žlutá s některými hnědé skvrny a hnědé uši s červenými odlesky. On většinou nosí obojek s diamantem ve tvaru červeného Jewel a ocasu límec se stejným klenot v něm. Kromě toho, vždycky viděl ovládat obrovský klíč, který se používá k otevření portály do jiných světů.V Kira Deco, on je popisován jako šerif Jewel města a nosí šerif oblečení.

 Kouzlo Jasper je osmiúhelník tvar, který je zbarven žlutě. Je zdobena kulatým Jasper s malým tvaru hvězdy jedno ve středu a čtyři diamantové ty kolem něj. a zlaté a stříbrné ozdoby, které dělaly to podobá klíč. Má také ryzí zlato zdobení kolem hranic šarm.