Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dian

3. 3. 2014
Jewelpet Dian Vector by ChibiToraion
 
Věk
Neznámý
Pohlaví
Muž
Druh
Zvířátko z drahokamu
Titul
Antagonista, Síla černé magie
Karma
Neutrální
Autor
Atsushi Maekawa
Hraje
Nezjištěno
Blízcí
Diana
Výskyt
   Jewel pets/Jewelpets

Dian je zvířátko z drahokamu, které bylo zapečetěné v ledu. Je starší bratr Diany.

Dian je líný, zlý a ctižádostivý. Pokud chce, má snahu udělat si vše sám, ale ve všem spoléhá na Dianu, na jeho sestru. Vypadá jako šedá kočka s černýma očima. Náhrdelník má žlutý s černým rubínem. Má své priority, za kterými si jde, asi jako každá záporná postava, když chce pomstu. Dokáže pomocí černé magie udělat snad skoro všechno, na co si vzpomene.
 
Dian se snaží ovládnout svět lidí, čelí při tom Rinko a jejím přátelům. Chtěl totiž získat hůlku drahokamu, kterou ona vlastnila, ale nedařilo se mu to. Po čase se do Rinko zamiloval a snažil se ji okouzlit. Proměnil se na člověka a říkal si "Andy," to převráceně bylo Dian. Podařilo se mu ji okouzlit a ukrást její srdce, Akira ho však podezíral. Rinko mu dost rychle naletěla. Odvedl ji do svého zámku, kde ji nasadil prsten, kterým ji zbavil moci nad hůlkou a byla jeho. I když Rinko byla zachráněna Akirou, prsten ji nešel sundat. Dian za tu dobu ovládl moc hůlky a vstřebal její moc. Začal šílet a v městě všechno ničit kolem sebe. Jeho sestra požádala Rinko o pomoc, aby ho zastavila. Byl poražen, tak se i naučil milovat a přátelit. Získal si tak moc přátel. Změnil se díky velkému přátelství, které bylo mezi jeho kdysi rivaly.

 Dian ( ディアン Dian  ) je černá magie pomocí Jewelpet, který slouží jako protivník v prvních dvou sériích Jewelpet. On, spolu s Dianou, slouží jako hlavní protivník v první sérii, také bude lidské alias Andy Samael ( アンディ·サマエル Andi samaeru  ) . On pak se stal Jewelpet partnerem Leon v Twinkle a opakující se charakter v Jewelpet Sunshine.

 Vzhled:Dian je šedé barvy Mainská mývalí kočka, která má šedé drahokamy oči vyrobené z Obsidian. Obvykle nosí dvě náušnice na pravém uchu a černé kulaté koule náhrdelník. V první řadě, že je prokázáno, že nosit Black Jewel plášť, což představuje je vlastní nadvládu nad temnou magií.Tma Dian, spatří úplně tmavší šedou srst s černými pruhy a bílými tlapkami, také klíčení groteskní křídla na zádech. On také má pár ostrými drápy na každé tlapce a jeho ocas je podobný koště vždycky jezdit dál. Jeho oči jsou zbarveny žlutě s červeným Scalea kolem něj a jeho náhrdelník se stává tmavý kříž.

Dian Dian