Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rinko Kougyoku

3. 3. 2014
 
 
Věk
14 Let
Pohlaví
Žena
Titul
Hlavní hrdinka
Karma
Kladná
Autor
Atsushi Maekawa
Hraje
Eri Kamei
Blízcí
Ruby, Akira, Aoi, Minami
Výskyt
 Jewel pets/Jewelpets

Rinko Kougyoku (紅玉 Kōgyoku Rinko ? ) je hlavní hrdinka první série Jewelpet a také lidské partnerem Ruby. Rinko je normální junior high school girl, který je přiřazen jako kouzelník na nalezení ztracené Jewel pets  na Zemi po boku svých přátel Minami a Aoj. 

  Osobnost

 Rinko je obyčejná holka, která má spoustu snů v životě.  Ona ukazuje trochu ostych vůči druhým, ale někdy vynechal, si myslel, že řeší je později.  Rinko také ukazuje mnoho tendencí k ní obavy, někdy překonat její arcrofobii,když se snaží přesvědčit Garned  nebo je určen, aby přijaly veškerá rizika, i když untended chtěl být jistější používat Ruby selhal kouzlo. Má také dobrý smysl pro spravedlnost, obvykle chtějí chránit ostatní a zobrazí se jednat v zájmu svých přátel a získání všech ztracených Jewelpets zpět do Jewel zemi, bez ohledu na rizika. Obvykle poté, co získá Jewel Stick, začne získat důvěru si myslel, pomocí uvedené položky by jí chvíli trvat zvyknout.

 Rinko sám také vykazuje známky tendencí některých lidí, zejména na její partner Ruby. Rinko často působí jako velká sestra Ruby si myslel, někdy jí nadávat na něco špatného, ​​co dělá.   Někdy se a Jewelpet si spolu pěkně na konci, a často se v některých situacích, že dva potřeba, aby spolupracovaly na překonání spoustu překážek Také ona má nějaké rivalitu problémy s Akirou Nanase.její soused, obvykle nenáviděl, když ji léčí špatně, pomyslel si v pozdnějších epizodách, že vykazuje známky pádu v lásce s ním, později se stal skutečný do konce. Rinko je lovelife je nějak komplikuje na některých místech, jak chtěla prince skutečně smést nohy jednou.  Poté, co se setkal s Andym,začala padat v lásce k němu, o Akira je DESPISE. Poté, co vím, Dian je Andy, pořád ukazuje city k němu a snaží se ho zastavit na zničení města.

Dovednosti Magické dovednosti Rinko je velmi závislý na magickými předměty se získávají z mágů probudit Jewelpets.  Použití Ruby Jewel kouzlo, ona může a Ruby oficiálně probudit Jewelpet od svého spícího stavu pomocí kouzelné fráze "Kami kami kamínek otevři srdce drahokamu(Puri Puri Pururin Prism Otevřít Jewel!    V epizodě 14, jak Ruby a Rinko použít Jewel PocketBook probudit Jewelpets a také najít ztracené kouzla Jewel na zemi. Také se používá peněžence najít Dianin umístění. Poté, co získá Jewel Stick, Rinko nakonec se vyvinul do plné zastaveného kouzelník, myslel, že má problémy při lití své vlastní kouzlo. Nicméně, může nadále používat hůlku probudit Jewelpets z jejich Jewel Charm státu, stejně jako lití kouzla. Historie

 Ruby První setkání s Ruby

 Na začátku série, Rinko má problémy sama se sebou poté, co byl vybrán, aby řeč na nové studenty, když viděl, že ona by mohla zkazit.  Její přítel Minami se ji snaží rozveselit na tu dobu a že všechno bude v pořádku. Tu noc po Charms Jewel byly rozptýleny v Zemi, Rinko sám viděl Ruby Jewel Charm přistál v její sklenici a zavolal Minami o tom.  Další den, ona a její přítel jde do klenotnictví zkoumat klenot, ale pak se dostal do klenotnictví loupeže. Oni byli zachráněni chlapcem jménem Keigo Tatewaki a viděl červenou drahokam Rinko má. On pak jim vysvětlil, že on pracoval pro speciální organizaci, která je spojena s velkými kouzelníky Jewel země a řekl jim o Jewelpets a také jim řekl, že všichni z nich byli rozptýleni po celém městě Rinko přijal nabídku na shromáždit všechny Jewelpets zpět Jewel země a probudil Ruby pomocí Jewel peněženku.

 V prvním Ruby lité její kouzlo, řekla všechno bude v pořádku zítra pro řeč, a v sérii nešťastných událostí, se nějak dostala odvahu čelit davu a přivítat nové studenty.

 Sběr 

 Po uplynutí této doby, Rinko a Minami jak začal jejich hledání kouzlo na Zemi. Pro své první hledání, thet setkal granát je Jewel kouzlo a probudit ji ve svém Charm stavu. Ale když granát uteče a oni se rozhodli zjistit, kde je, ji Rinko přesvědčil při lezení nahoru, říká, že Minami ji jednou chráněn, když jí bylo kindergarderner a udělal ji šťastnou. Nevěděl, že má stále strach z výšek, Rinko omdlel a Ruby přišel, aby ji zachránil.  V persuation, aby granát používat její kouzlo, Minami ji vzal zpátky do jejího domova a ona vidí Minami pokoj na které se vztahuje v růžové. V dohodě, Garnet používá její kouzlo a Miyamato přijde a sežere okonomiyaki, souhlasí se připojit ke skupině.

 V dalším vyhledávání, Rinko se dozvěděl, že Aoi je opouští Japonsko nadobro a bude do Británie studovat. Než ten den, Rinko a dva Jewelpets jde do svého sídla a měl promluvit s Aoi, přesvědčit ji, že má přátele a Rinko chtěl být její přítel, než odejde. Myslel jsem, že Aoi byl zarmoucen, když zjistila, že Ruby a Garnet jsou špionáže na svém pokoji poté, co viděli Sapphie je Jewel kouzlo. Další den, země spěchal na letiště a snaží se ji přesvědčit, aby zůstali.  S opustil žádné možnosti, jak ji a Ruby probudil Sapphie od jejího stavu Jewel Charm a přesvědčil ji, že Sapphie magie může zaručit jí, aby se jí mít přátele.  Poté, co souhlasí s tím, Sapphie lité své kouzlo a veselost, zajišťuje, myslel, že to dělal Aoi šťastný a nakonec opustí Japonsko. Nicméně druhý den se vrátila do školy a rozhodl se zůstat s nimi a dohodnout se hledat ztracené Jewelpets.

Kami kami kamínek otevři srdce  drahokamu evoluce